Blizzard's Log

Het logboek over de kleine dappere tinker Blizz

Mijn foto
Naam:
Locatie: Jelsum, Friesland, Netherlands

zondag, september 26, 2004


WRAN NK 2004

1 Comments:

Blogger Signe said...

Vrijdag avond en de hele zaterdag was ik op het NK western in Marienheem. En ik heb me geweldig vermaakt. Wat een paarden wat een rijwerk! Geweldig, ik wou dat Blizz en ik ook zo konden rijden. Pfff. De lat ligt weer erg hoog na het zien van het neusje van de zalm. De sfeer was super en het Strodorp met alle westernstands aaahhhhh! Kopen kopen kopen! Uiteindelijk is het bij veel watertanden gebleven en heb ik alleen maar een zakje screws, een zadelhoes en een westernkastknop aangeschaft.

Ook vandaag worden er nog onderdelen gereden en ik zou ze graag zien, maar ik wil ook graag met Blizz aan de gang en in de pratijk brengen wat ik gezien en hopelijk geleerd heb. Nu maar hopen dat ik met minder genoegn kan nemen, want Blizz is nu eenmaal niet een stevig getrainde quarter, paint of appeloosa.

Ik kan iedereen aanraden om dit evenement mee te maken. Geen dure parkeerkosten, maar wel een parkeerplek dichtbij het evenement (met sleepservice als je in de modder vastraakt). Geen absurdhoge entree ( 7 euro per dag) Genoeg staan en zit plaatsen, fijne organisatie, goede omroeper. Al met al heb ik een fijn weekend gehad. Te zien aan de foto. Meer foto's zullen woensdag te zien zijn op www.jankamp.nl geloof ik.

10:33 a.m.  

Een reactie posten

<< Home